2. července 2010 • 13:20

Hamburk nabízí Drobnému čtyřletou smlouvu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Český fotbalový brankář Jaroslav Drobný se přiblížil angažmá v Hamburku. Podle listu Sport Bild nabízí severoněmecký klub třicetiletému gólmanovi čtyřletou smlouvu.



"Rozhodnutí padne začátkem příštího týdne," řekl deníku Drobného agent Lars-Wilhelm Baumgarten po čtvrteční schůzce za účasti hráče s předsedou představenstva HSV Berndem Hoffmannem a sportovním ředitelem Bastianem Reinhardtem.

Že je Drobného angažování už blízko, potvrzuje fakt, že si ho Hamburk nechal prověřit u lékařů. "Včera absolvoval lékařskou prohlídku," řekl agentuře DPA mluvčí klubu Jörn Wolf.

Drobný, který má na kontě tři reprezentační starty, už podle svých slov sondoval situaci v Hamburku u tamního kapitána Davida Jarolíma a dostal pozitivní reference. V týmu by se mohl sejít také s dalším reprezentačním kolegou Davidem Rozehnalem.

Podle plánu vedení HSV by měl bývalý gólman Panionisu Atény, Fulhamu či Bochumi zvýšit konkurenční tlak na současnou brankářskou jedničku, jíž je sedmatřicetiletý Frank Rost.

Drobný strávil poslední čtyři sezony v Hertě Berlín, která navzdory jeho kvalitním výkonům sestoupila do druhé bundesligy. Český brankář odmítl nabídku nového kontraktu, takže jeho příští zaměstnavatel za něj nebude muset platit žádné odstupné.

Podle Sport Bildu o něj vedle Hamburku stojí také Fiorentina, turecký mistr Bursaspor, Panathinaikos Atény a jeden klub z Anglie.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud