23. září 2022 • 12:05

Los MOL Cupu: Limberský si zašpásuje se Spartou, Slavia začíná na Dukle

Autor: iSport.cz, krm, ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Los 3. kola MOL Cupu poslal obě pražská „S“ na zajímavé soupeře! Slavia se představí na půdě Dukly, Sparta pojede do Domažlic, za které hraje David Limberský. Plzeň bude hrát v Hlučíně, Slovácko jako obhájce vítězství hostí doma Varnsdorf. Úředním termínem je středa 19. října.



Ve 3. kole do národního poháru vstupuje zbývající pětice prvoligových klubů. Plzeň, pražské kluby Slavia se Spartou a Slovácko coby účastníci letošní kvalifikace evropských pohárů a Mladá Boleslav jako vítěz ligové nadstavbové skupiny o umístění z minulé sezony.

Nejatraktivnějším zápasem bude souboj aktuálně druhého týmu nejvyšší soutěže Slavie s jedenáctým celkem druhé ligy Duklou. Oba pražské kluby se naposledy utkaly ve 3. kole domácího poháru vloni v lednu a vršovický favorit v Edenu zvítězil hladce 4:1.

Dalším dvěma z hlavních favoritů MOL Cupu přisoudil los třetiligové soupeře. Finalista z minulého ročníku Sparta zavítá do Domažlic, za které hraje bývalý reprezentant David Limberský, někdejší ikona Plzně. „Tak si ještě jednou zašpásujem,“ vzkázal hned velkému rivalovi na Instagramu.

Limberský se mimochodem posledním výsledkům mužstva Briana Priskeho věnoval i v nejnovějším díle pořadu Limbova šajtle. „Nechápu, proč by měli být nervózní, když drží tak dlouhou sérii neporazitelnosti. Kluci, pokračujte,“ hlásil s nadsázkou směrem na Letnou. Za pár týdnů se s Domažlicemi pokusí favorita překvapit.

LIMBOVA ŠAJTLE: Trojský kůň ve Slavii i úlet. Nechutné chování patří do ZOO!
Video se připravuje ...

Lídr nejvyšší soutěže Plzeň zavítá do Hlučína. Viktoria na stejného protivníka narazí potřetí za posledních šest let. Na obhájce trofeje Slovácko čeká aktuálně čtvrtý celek druhé ligy Varnsdorf. Doma se z prvoligových klubů představí ještě Jablonec, České Budějovice, Mladá Boleslav, Zlín a Bohemians 1905.

Naopak venku vedle Slavie, Plzně a Sparty nastoupí také Olomouc, Liberec, Hradec Králové, Teplice, Brno a Ostrava. Baník se představí v třetiligových Velvarech, které v 2. kole nečekaně vyřadily Pardubice. Východočeši opustili soutěž jako zatím jediný tým z nejvyšší soutěže.

Los 3. kola MOL Cupu:

Velvary - Baník
Hlučín - Plzeň
Soběslav - Karviná
Domažlice - Sparta
Zápy - Olomouc
Frýdek-Místek - Liberec
Chlumec nad Cidlinou - Hradec Králové
Jablonec - Vyškov
Dukla - Slavia
České Budějovice - Vlašim
Mladá Boleslav - Prostějov
Zlín - Jihlava
Bohemians - Třinec
Příbram - Teplice
Slovácko - Varnsdorf
Táborsko - Brno

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud