22. dubna 2009 • 19:43

Ličkovo kouzlo nepomohlo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baník i po výměně trenérů prohloubil krizi. Staronový trenér Verner Lička měl důvod ke spokojenosti jen v úvodní třetině zápasu.



"První půlka byla slušná v tom, že se nám celkem dařilo hrát to, co jsme chtěli. Dařil se nám presink, i přechod do útoku byl slušný. Škoda, že tam nepadl gól z několika rohů. Situace na to byly," řekl Lička.

Ostravu ale po obrátce úplně zlomila vyrovnávací branka. "Druhá půle byla chaotická. Přicházeli jsme o míč a přišel ten nešťastný okamžik. Inkasovaného gólu jsem se v naší současné situaci bál. Mužstvo pak bojovalo, ale spíše samo se sebou. Nebyla psychická síla to zvrátit," dodal Lička.

Slovácko na Bazalech ničím neoslnilo, na Baník to však momentálně stačí. "Byli jsme celý první poločas hrozně pasivní. Baník do zápasu vstoupil dobře, my jsme vůbec nedokázali ohrozit bránu. Byla to i daň za nezkušenost některých hráčů," konstatoval kouč Slovácka Josef Mazura.

Podle něj už bylo Slovácko v druhé půli odvážnější. "Více jsme se osmělili, podrželi jsme balon. Ale vyrovnání bylo hodně šťastné, po dvou tečích. Pak už Baník neměl sílu, aby to zvrátil," dodal Mazura.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud