9. května 2018 • 13:07

Fanoušci věří v triumf Slavie, experti Radův tým neodepisují

Autor: nne
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

První vstupenka do pohárové Evropy je ve hře. Hraje se totiž finále pohárové soutěže. Na neutrální půdě v Mladé Boleslavi proti sobě nastoupí Slavia s Jabloncem. Podle fanoušků je jasným favoritem na vítězství Slavia, experti sázkové společnosti Chance však rozhodně radí neodepisovat Jablonec. „Jaro Jablonci vychází perfektně, mluví pro něj i vzájemné zápasy. Navíc Slavia půjde do předkola Ligy mistrů,“ shrnuje fakta Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Více než polovina tipérů věří v úspěch Slavie, pár hodin před výkopem na ni sázelo 55 procent všech tipujících (2,26:1). Hned pětina tipérů se domnívá, že finále po devadesáti minutách neskončí a šestadvacet procent sázkařů je na svých tiketech nakloněno výhře Severočechů (3,4:1).

„Naši bookies to nevidí tak jednoznačně jako sázkaři. Slavia nebyla donedávna nějak suverénní, zvedla se až v utkání s Plzní,“ prezentuje názory expertů Chance Světlíková.

Na zřeteli je třeba mít vyhlášení Miroslava Pelty, šéfa jabloneckého klubu. Ten se nechal slyšet, že pokud tým trenéra Petra Rady neprojde do pohárové Evropy, tak pustí kádru žilou. Finance z Evropské ligy by se klubu náramně hodily. „Makají naplno a jaro jim vychází fakt pěkně. Pokud vyhrají pohár, budou mít jistou základní skupinu Evropské ligy a to by byl pro Jablonec historický úspěch,“ dodává Světlíková.

Zápas začíná na stadionu v Mladé Boleslavi ve 20:15.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud