25. února 2011 • 12:14

VIDEO: Řepka provokoval. Tohle se dělá rukou

Autor: bke, bko
Vstoupit do diskuse
13
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťanský kapitán Tomáš Řepka byl i při zápase v Liverpoolu znovu vidět. Nezkrotný rebel si to nezapomněl rozdat ani s domácími fanoušky. Když na něj začali pokřikovat kvůli údajné ruce v pokutovém území, vrátil jim to obscéním gestem.



Souboj před brankou Sparty se odehrál v 76. minutě napínavého utkání, které mělo rozhodnout souboj Sparty se slavným Liverpoolem.

Řepka odvracel prudkou hlavičku do pokutového území hrudí, ale z pohledu ze zadní tribuny to mohlo vypadat, že míč zasáhl rukou. Všichni tak jako jeden muž zařvali: Ruka!

Kapitán Sparty se nerozpakoval a nesouhlasně mávl k fanouškům rukou. Ti si to ale také nenechali líbit a pískot a bučení se stupňovalo.

Po další krátké výměně názorů pak Řepka rukou naznačil směrem k liverpoolské tribuně obscénní pohyby. A samozřejmě se dočkal další spršky nadávek a pískotu, ale evidentně si to dobře užíval.

Tomáš Řepak se rozčiluje na fanoušky Liverpoolu
Tomáš Řepak se rozčiluje na fanoušky Liverpoolu

Vstoupit do diskuse
13

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud