23. srpna 2012 • 23:28

Vyloučený Ševinský: Penalta? Byl to takový zákrok nezákrok

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za "zákrok nezákrok" označil plzeňský stoper František Ševinský penaltový faul, kvůli kterému si Viktoria odvezla z úvodního duelu play off Evropské ligy s Lokerenem porážku 1:2. Mrzelo ho, že spoluhráče připravil o nadějnou remízu, ale zároveň věří, že Plzeň má dostatečnou kvalitu na to, aby doma Lokeren porazila.



"Je to zklamání, protože jsme měli na lepší výsledek. Navíc, když se v závěru pískne takováhle penalta po zákroku nezákroku," řekl Ševinský po utkání novinářům.

"Míč šel za nás, nějakým způsobem jsme do sebe vrazili, protihráč spadl a rozhodčí pískl. Myslel jsem si, že píská simulování, ale když jsem viděl, že ukazuje na penaltu, tak my to bylo jasné. Celý zápas pískal dobře, ale touto situací to trochu pokazil," dodal.

Lokeren podle něj není zase až tak silným protivníkem, jak by mohl vypovídat výsledek, který znamená první plzeňskou porážku po deseti vítězstvích v předkolech v řadě.

"Nemyslím si, že by to byl nejsilnější soupeř. Bohužel přišla ta penalta. Do odvety je to stále hratelné. Je základ, že jsme dali venku gól, což se cení. A my jsme schopní doma vyhrát. Máme na postup," věří Ševinský.

Sám u toho ale na hřišti nebude, jelikož ho za červenou kartu čeká distanc. "Teď jsme v kabině nešťastní všichni, ale u mě je to dvojnásobné, protože nebudu hrát odvetu a zřejmě ani teď v lize, protože si trenér bude chtít logicky vyzkoušet jinou variantu obrany," dodal plzeňský stoper.

Plzeňský brankář Kozáčik neúspěšně čelí Maričově penaltě ze třetí minuty nastavení
Plzeňský brankář Kozáčik neúspěšně čelí Maričově penaltě ze třetí minuty nastavení

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud