6. listopadu 2014 • 04:50

Na Letné mají chuligáni STOP! Co chystá Sparta na bitvu se Slovanem?

Autor: kub, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 21:05 | Před dvěma týdny zastínily v Bratislavě fotbal výtržnosti fanoušků, dnes by se nic podobného stát nemělo. Dnešní pražská odveta v Evropské lize mezi Spartou a Slovanem by měl být na letenských tribunách mnohem poklidnější. Jak se český mistr na rizikové utkání přichystal?



Opatření jako na Slavii a Baník

Letná se dnes promění v místo, kde musejí výtečníci z obou táborů počítat s nulovou tolerancí. „Už po losu byl náš zápas zařazen do nejvyšší kategorie rizikovosti,“ připomíná ředitel komunikace letenského klubu Ondřej Kasík. „Proto se pořádání zápasu snažíme zajistit na nejvyšší možné úrovni,“ dodává.

Co to znamená v praxi? „Opatření, která budou utkání provázet, odpovídají derby se Slavií nebo duelu s Baníkem Ostrava,“ tvrdí Kasík, který z taktických důvodů odmítá prozradit přesné počty pořadatelů a policistů, kteří budou ve čtvrtek v Generali Areně připraveni zasáhnout. Podle informací deníku Sport vyjde pořádání federálního derby českého mistra na půl milionu korun.

Podívejte se, jak zápas Sparty na Slovanu přerušili fanoušci
Video se připravuje ...

Kolik dorazí diváků

Na utkání se očekává návštěva kolem 15 tisíc diváků, slovenský šampion dostal k dispozici pro své fanoušky sektor s tisícovkou míst, který však bude stěží úplně zaplněn. Důvodem je pozdní začátek i fakt, že šance Slovanu na postup jsou už jen v oblasti teorie. Po třech zápasech je totiž bez bodu a se skóre 0:10 ve skupině I suverénně poslední...

Domácí straší hrozba

Spartu mnohem víc straší podmínečný trest od UEFA. Stačí jedna dýmovnice nebo rasistické urážky a Generali Arena se na příští zápas Evropské ligy hermeticky uzavře. Za tři týdny má přitom přijet nejatraktivnější soupeř ze skupiny – italská Neapol.

Lavička před Slovanem: Jsme v roli favorita, ale máme zdravý respekt
Video se připravuje ...

Chovanec připravuje Slovan na odvetu: Sparta je už minulost!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud