23. listopadu 2016 • 17:20

Costa: Southampton? Silný tým z nejlepší ligy. I tak chceme výhru

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl při loňské povedené sezoně, kdy Sparta v jarní fázi Evropské ligy vyřadila Lazio, Krasnodar a zahrála si i proti španělskému Villarrealu. Podobnou jízdu napříč Evropou chce obránce Costa zažít znovu. „Vzpomínky na minulou sezonu jsou hezké. Chceme to dokázat znovu pro všechny sparťany,“ hlásí reprezentant Zimbabwe před čtvrteční bitvou (19:00, ONLINE na iSport.cz).



Získat minimálně bod či věřit, že italský Inter Milán nevyhraje v Izraeli proti Beer Ševě. To stačí Letenským k tomu, aby už ve čtvrtek večer oslavili postup do jarní fáze Evropské ligy. „Hrajeme doma, takže chceme vítězství. Je to zápas jako každý jiný, akorát o level výš,“ řekl na středeční tiskové konferenci sparťanský obránce Costa .

Tím, že stačí ze souboje s anglickým celkem získat bod, se nechce vůbec svazovat. „Na to nemyslíme. Výhra je důležitá. Máme hezké vzpomínky na minulou sezonu, a proto si chceme postup zařídit už zítra. Bylo by to pro všechny sparťany a navíc by to bylo dobré i pro český fotbal,“ uvedl.

Holoubek: Je skvělé, že 2 zápasy před koncem bojujeme o postup
Video se připravuje ...

„Southampton bude favorit. Mají velmi silný tým, navíc hrají v silnější lize, dokonce jedné z nejlepších na světě. Na jeho hřišti jsme sice prohráli, ale víme, co bylo špatně a co se nám naopak povedlo. Čeká nás náročný zápas, ale uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.“

A drama nedělá Costa ani z početné marodky Pražanů. „Je to škoda, že máme zkušené hráče zraněné. My zdraví na to však nehledíme. Hrajeme s tím, co máme. Jsme profesionálové. Zranění a únava se stávají, ale na nás je, abychom si s tím poradili,“ dodal.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Proti Southamptonu bez Lafaty a ve venkovních dresech
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud