23. listopadu 2016 • 18:24

Plzeň potřebuje skolit AS. V Římě necháme kus sebe, slíbil Krmenčík

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V posledním utkání Plzně v Mladé Boleslavi stejně jako spoluhráči nedal gól, předtím v národním týmu proti Dánsku neproměnil velkou šanci. Útočník Michael Krmenčík má o to větší motivaci skórovat ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na půdě AS Řím (21:05, ONLINE na iSport.cz). Věří, že když fotbalisté Viktorie nechají na hřišti favorita i kus sebe, mohou zvítězit a udržet naděje na postup.



"Těším se moc. Na tréninku jsem teď zakončení piloval, tak uvidíme. Formu docela cítím. Doufám, že se trefím. Byl by to neskutečný pocit," řekl Krmenčík novinářům před odletem do Říma.

"V Boleslavi mi to Laco Takács třikrát zblokoval, jinak by to byla šance. Jsme nabuzení, chceme vyhrát a chceme dávat góly," doplnil třiadvacetiletý rodák z Kraslic.

Plzeň je po čtyřech zápasech skupiny Evropské ligy s třemi remízami a jednou prohrou na posledním místě a k udržení nadějí bez ohledu na výsledek souběžně hraného utkání potřebuje v Římě zvítězit.

"Víme, že když ve zbylých dvou zápasech vyhrajeme, na sto procent postoupíme. Čeká nás ale nejtěžší zápas ve skupině a hlavně nejtěžší soupeř," mínil Krmenčík.

"Koukali jsme na video, trenér nám ukazoval všemožné způsoby, jak se dostávají do útoků, jak dávají balony za obranu. V jejich mužstvu je neskutečná síla. Ale když necháme na hřišti vše, i kus sebe, mohli bychom uspět. Je to otevřené," věří Krmenčík.

V září v úvodním domácím utkání skupiny s AS Řím (1:1) přišel na trávník až v 78. minutě jako střídající hráč, od té doby se ale vypracoval v momentální plzeňskou útočnou jedničku a v Itálii by měl nastoupit od začátku.

"Těším se na to, že budeme hrát proti takovému klubu jako AS Řím. Každého fotbalistu to může posunout v kariéře dál a já doufám, že uspějeme," řekl nedávný reprezentační nováček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud