25. srpna 2009 • 09:57

Teplice míří do Izraele bez kouče, Plíšek musel do nemocnice

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Teplic sehrají odvetný zápas čtvrtého předkola Evropské ligy bez hlavního kouče Jiřího Plíška. Hlavní trenér Teplic leží v nemocnici v Mladé Boleslavi.



„Dnes ráno v ranních hodinách byl hospitalizován v nemocnici v Mladé Boleslavi. Vedením mužstva a řízením celého zápasu v Tel Avivu byl pověřen asistent Zdeněk Klucký a trenér brankářů Libor Macháček," uvedl teplický šéf František Hrdlička.

Jiří Plíšek má závažný problém týkající se vnitřního ucha.

„Včera v ranních hodinách mi volal, že má určité obtíže týkající se těžkých závratí. Dohodli jsme se na okamžitém vyšetření a specialista v tomto oboru doporučil okamžitou hospitalizaci. Jedná se o postižení vnitřího ucha," řekl lékař týmu Jan Štěrba s tím, že dokonce hrozí i nebezpečí ztráty sluchu. Let letadlem byl proto vyloučen.

Jiří Plíšek by měl být v léčení zhruba deset dnů. Je málo pravděpodobné, že stihne i ligový zápas s Brnem.

Tepličtí fotbalisté odlétají do Tel Avivu dnes kvůli aklimatizaci s dvoudenním předstihem. Ve čtvrtek budou smazávat náskok Izraelců, kteří v Teplicích 2:1 vyhráli.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud