27. května 2011 • 12:25

Bývalý boss Realu: Mourinho je jak Hitler!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý prezident Realu Madrid Ramón Calderón se pustil do kritiky slavného klubu. Trenéra Josého Mourinha přirovnal k Adolfu Hitlerovi a současného šéfa "Bílého baletu" Florentina Péreze k mrtvole.



"Možná mu fandí miliony lidí, ale Hitlera také uctívaly miliony a jak dopadl," řekl na adresu portugalského kouče Calderón, který zkritizoval už Mourinhovy výroky po vyřazení Realu v semifinále Ligy mistrů s Barcelnou.


Calderón se pustil i do současného prezidenta Péreze. "Jeho i klubu je mi líto. Když jsem ho ve středu viděl (když oznamoval odvolání generálního ředitele Jorgeho Valdana), vypadal jako student, který přišel nepřipraven na zkoušku," řekl devětapadesátiletý právník v rozhovoru pro rozhlasovou stanici ONA FM.

"Pořád říkal něco o nějakých problémech, až jsem měl pocit, že mluví o potížích s erekcí. Byl to smutný obrázek. Jako kdybych sledoval mrtvolu, jak hledá rakev," uvedl Calderón, který řídil Real v letech 2006 až 2009.

"Musíme si nalít čistého vína. Madrid pod Pérezovým vedením vyhrál za posledních pět let stejný počet trofejí jako Betis, Zaragoza a Espaňol," prohlásil. Real letos získal Španělský pohár a zajistil si první úspěch od roku 2008.

Trenér Realu Madrid José Mourinho
Trenér Realu Madrid José Mourinho

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud