7. května 2009 • 20:08

Čech: Sudího nechápu, zaveďte video!

Autor: Jiří Šidliák
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovské zklamání zažívá stejně jako všichni jeho spoluhráči z Chelsea po vyřazení v semifinále Ligy mistrů i brankář české reprezentace Petr Čech. „Naše celoroční úsilí přišlo vniveč, navíc v zápase, ve kterém jsme byli lepší,“ litoval.



„Měli jsme postoupit. Kvůli neuvěřitelným rozhodnutím rozhodčího a krásné trefě Iniesty jsme ale vyřazeni,“ pokračoval gólman „blues“.


Už se zdálo, že stejně jako minulý týden na hřišti Barcelony udrží i v domácím prostředí cennou nulu, ale ve třiadevadesáté minutě kapituloval.

Branka Iniesty stačila Kataláncům k postupu. „Je to škoda, měli jsme čtyřikrát právo dožadovat se penalty. Pro mě nepochopitelně se ale žádná nepískala. Přitom rozhodčí od toho stál deset metrů.“ nemohl Čech přehlédnout chabý výkon sudího Övreba z Norska.

Také další odborníci se shodli na tom, že Chelsea byly upřeny minimálně dva pokutové kopy. Sporné bylo ovšem i vyloučení Abidala na druhé straně.

„Mohlo by to to celé sloužit jako zamyšlení pro UEFA. Kdyby se zavedlo video, nic takového by se nemuselo stát...,“ vzkázal Čech z Londýna, kde by viděl řešení pro budnoucnost.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud