8. května 2009 • 19:16

Chvála kouče Barcelony: Terry je frajer!

Autor: sid
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celý fotbalový svět se sice zabývá chováním Drogby, jenž neměl po skončení semifinále Ligy mistrů daleko k inzultaci hlavního sudího. Kouč "Barcy" Pep Guardiola si ale všiml jiného muže. Jako pravý kapitán Chelsea se zachoval John Terry.



„Zatímco se Drogba a Ballack chovali naprosto nepřístojně a útočili na norského rozhodčího Ovruba, Terry šel přímo ke kabině Barcelony. A zas pár sekund tam sklidil obrovský aplaus,“ prozradil deníku The Telegraph očitý svědek události z útrob stadionu.

„Jasně jsme slyšeli, jak skandují jeho jméno, bylo to naprosto neuvěřitelné!“ pokračoval. Terry si prý v šatne hostů s každým fotbalistou i členem realizačního týmu potřásl rukou.

Michael Ballack obklopil rozhodčího již během zápasu. Dostal žlutou kartu.
Michael Ballack obklopil rozhodčího již během zápasu. Dostal žlutou kartu.

Obdivuhodný krok kapitána „blues“, který jen pár desítek vteřin po závěrečném hvizdu dokázal v sobě zadržet emoce, a naopak blahopřál k postupu soupeři, ocenil i kouč postupující Barcelony Guardiola.

„Chtěl bych Johnovi Terrymu poděkovat. Přišel k nám do kabiny a pogratuloval nám. On je opravdový gentleman!“ vysekl trenér Katalánců poklonu lídrovi domácích.

Daleko více se ale vzpomínat na chování útočníka Drogby, jenž po zápase ostře spílal rozhodčímu, a přidal i vulgární komentář do televizní kamery. Také záložník Ballack naléhal na norského sudího.

Oběma teď hrozí přísný trest od UEFA. Rozhodnout by se o něm mělo už příští týden.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud