20. července 2008 • 17:46

Rada se s Teplicemi rozloučil výhrou

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítěznou rozlučku v roli trenéra fotbalistů Teplic absolvoval Petr Rada. Nový kouč české reprezentace vedl tým naposledy v přípravě při výhře 3:0 nad třetiligovou Spartou Krč.



V pondělí klub oznámí jméno jeho nástupce.

"Sestoupili do třetí ligy, tak by bylo špatné, abychom proti nim nevyhráli. Ale myslím, že v první půli jsme podali dobrý výkon," citoval Radu web teplického klubu. Ještě před svým odchodem vzal z druholigového Ústí nad Labem na testy záložníka Martykána a dnes mu dal šanci ve druhém poločase.

To už Teplice vedly o dvě branky. Skóre otevřel už po půlminutě Gašparík, který se nejlépe orientoval ve skrumáži před brankou, za dalších sedm minut se trefil z přímého kopu Doležal. Po změně stran už tempo hry opadlo.

Prvoligový tým sice stále dominoval, ale v koncovce se mu nevedlo. Útočník Jun v dobré pozici pálil jen do tyče, a tak stanovil konečnou podobu výsledku až Vachoušek z penalty v 67. minutě.

Výsledek:
Teplice - Sparta Krč 3:0 (2:0)
Branky: 1. Gašparík, 8. Doležal, 67. Vachoušek z pen.
Sestava Teplic: Slavík (46. Belic) - Vidlička, Lukáš (46. Pimpara), Klein, Hanzlík - Verbíř (46. Štohanzl), Sabou (46. Ljevakovič), Doležal (46. Martykán), Gašparík (46. Mareš) - Mahmutovič (46. Vachoušek), Vondrášek (46. Jun). Trenér: Rada.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud