21. září 2008 • 18:52

Bohemka vytroubila Liberec

Autor: Horst Strnad
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohemians doma přejeli Liberec 2:0. Zatímco domácí bojovali a šli tvrdě do koncovky, Liberec hrál hezký fotbal jen po vápno. Branky vítězů vstřelili Zoubek a Kincl.



Ruce si může mnout i poradce Dušan Uhrin, který k týmu přišel v minulém týdnu.

Úvodních dvacet minut minut hráli výborně. Ale jen čtryři trumpetisté za Hauzrovou brankou. Pak napřáhl klokan David Zoubek.

"Když už dostával balón, říkal jsem si, že to smrdí," přiznal liberecký gólman Hauzr.

Pak míč namířil přímo do šibenice! Zoubkovy ruce letěly nahoru. "Tam jsem neměl šanci. A balón ještě zaplaval…" litoval Hauzr.

Souhrn zápasů 7. kola naleznete zde >>>

"To on se mi mstí, že jsem ho kdysi z Brandýsa přitáhl do Hradce. Jednou už mi dal gól, když jsme byli s Libercem v Hradci. Trefil se patou v předklonu Kinskému přímo do víka. A teď zase nechytatelnou střelou," kroutil hlavou Škorpil.

Liberecký fotbal končil před velkmým vápnem soupeře, naopak domácí šli za gólem. Ale v úvodu druhé půle si na Hauzra nepřišli opět Zoubek, Jeslínek ani Kincl. Až čtvrt hodiny před koncem vymotal libereckou obranu Macháček a Kincl se dostal ke své obávané hlavičce. Hauzr opět neměl šanci.

"Po třech porážkách jsme zlepšili obrannou fázi a dokázali jsme hrát na nulu," zářil spokojeností trenér Bohemky Luboš Urban.

"My začali druhou půli stylem, že stokrát nic umořilo osla. Herně jsme se oproti minulému zápasu zlepšili, ale moderně řečeno: chyběl nám timing. Proto jsme se střelecky neprosadili. Kerič třikrát přehazoval Hauzra…" přijal porážku Škorpil.

Bohemians Praha - Slovan Liberec 2:0 (1:0)
Branky:
21. Zoubek, 75. Kincl
Rozhodčí: Adámek - Kordula, Večeřa
ŽK: Zbončák, Demeter, Macháček, Vošahlík - Janů
Diváci: 1600
Bohemians: Winter - Macháček, Turtenwald, Kropík, Grznár - Jeslínek (74. Vošahlík), Demeter, Zoubek, Dobeš, Zbončák (59. Galbavý) - Kincl (84. Ibe)
Liberec: Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Kerič, Bílek, Dočkal, Papoušek (62. Dittrich)- Nezmar (77. Smetana), Blažek (62. Frejlach)

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud