6. října 2008 • 15:19

Müller: Chybějí mi dvě a půl kila!

Autor: Aleš Roll
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před měsícem trpěl. Měl přelámanou čelist, zadrátovanou pusu, přijímal pouze tekutou stravu. Včera však příbramský stoper Martin Müller (37) znovu naskočil do ligy!



Mimo hru byl od 4. kola a osudného zápasu v Teplicích, kdy se po něm loktem ohnal domácí Petr Lukáš. Je shodou náhod, že se do ligového kolotoče včera vrátili oba. Oběť i viník. Müller po zranění, teplický zadák po uplynutí zmírněného disciplinárního trestu.

„Ještě to ale není ono. Pořád nemám tu správnou kondici,“ prohlásil včera Müller. Přitom odehrál v utkání s Boleslaví celý zápas. „Jenže po té tekuté stravě stále doháním svoji obvyklou váhu. Scházejí mi ještě dvě a půl kila.“

Už v týdnu věděl, že do včerejšího klání naskočí. „Nebyl problém, už čtrnáct dní normálně trénuju,“ vyprávěl. „Müller je pro nás velmi důležitý hráč, protože je zkušený. A takových máme málo,“ řekl kouč Massimo Morales.

Do vzdušných soubojů chodil Müller bez strachu. „Otestoval jsem si souboje na tréninku, v zápase už jsem na to nemyslel. Kdybych se bál, na hřiště bych nemohl,“ pověděl.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud