17. října 2008 • 14:00

Řepka netrénuje, ale koupil si mercedes

Autor: hst
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Lídr sparťanské obrany Tomáš Řepka s mužstvem netrénuje. I když se vyrojila řada spekulací o důvodech hráčovy absence, Řepka je zraněn. Existuje ale možnost, že se do utkání v Plzni stihne uzdravit a nastoupí.



Tomáš Řepka má poraněný nárt. „Absolvoval v derby souboj se slávistou Tomášem Necidem a jeho nárt se střetl s podrážkou Necidovy kopačky,“ řekl Jakub Otava, mluvčí Sparty.

Jak léčí Řepka zranění? V baru! čtěte zde ›››

„Na noze měl Tomáš velký otok, který už přece jen splaskl, a Tomáš se postupně zapojí do tréninku. Není jisté, zda stihne nedělní zápas v Plzni, ale rozhodně to není vyloučené,“ dodal Otava.

Nedělní duel v Plzni bude velmi pikantní v tom ohledu, že za Plzeň nastoupí několik bývalých sparťanů. Mimo jiné Poštulka, Horváth, Kolář a Rezek. Limberského na trávník nepustí karetní trest.

Podle zdroje Sportu si Řepka léčil frustraci z nevydařeného derby řízením nového mercedesu. Pokud nastoupí, chce být stejně rychlý a spolehlivý jako jeho nový velmi drahý typ SL 63 AMG.

Nové žihadlo Tomáše Řepky
Nové žihadlo Tomáše Řepky

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud