19. listopadu 2008 • 18:25

Řezník si nezahraje tři měsíce

Autor:
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravský fotbalista Radim Řezník se dnes podrobil operaci utrženého vazu v koleni. Devatenáctiletý zadák české reprezentační jednadvacítky se zraněnil v sobotním ligovém utkání Baníku s Českými Budějovicemi.



Podle lékařů mohl být zpátky na hřišti za tři měsíce. Řezník byl operován moderní metodou, při níž se do kolena implantuje místo přetrženého vazu štěp cizího dárce.

"Štěp je na místě, teď začíná fáze rekonvalescence. Ještě týden dva bude Radim kloubu odlehčovat o berlích, ale zároveň už začneme s rehabilitací. Věřím, že pokud se nestane nic neočekávaného, tak do tří měsíců by se mohl zapojit do tréninku," uvedl pro klubový web lékař Jaroslav Husták, který fotbalistu operoval.

Pro Řezníka to znamená, že v případě zdárného průběhu rekonvalescence by mohl začít s tréninkem ve druhé polovině února. Talentovaného obránce potkala smůla v nevhodný okamžik. Řezník byl v hledáčku několika evropských klubů, v posledních zápasech ho mimo jiné sledovali zástupci londýnského West Hamu.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud