15. dubna 2009 • 16:35

Šmicer je po operaci chrupavky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistický záložník Vladimír Šmicer je po operaci poškozené chrupavky v pravém koleně. Bývalý reprezentant podstoupil zákrok v úterý na klinice uznávaného chirurga Marka Martense v Antverpách.



Operace proběhla bez komplikací a Šmicer podle svých slov ihned zahájil rehabilitaci."Když všechno půjde dobře, tak bych plnou herní zátěž mohl zkusit za tři až čtyři měsíce," uvedl Šmicer pro slávistický klubový web.

Koleno prý začal procvičovat už na klinice, od pátku bude pokračovat v rehabilitaci v Praze.Svoji další hráčskou budoucnost nechal zatím otevřenou. "Uvidím, jak to půjde s rehabilitací. Motivaci hrát pořád mám. Rozhodnu se později," dodal Šmicer, který v květnu oslaví šestatřicáté narozeniny.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud