19. května 2009 • 19:17

Šmicer: Když to nepůjde, skončím!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Slávistický záložník Vladimír Šmicer stále chodí jen s pomocí berlí, přesto se ještě chce pokusit o návrat k profesionálnímu fotbalu. Krátce před svými šestatřicátými narozeninami to slíbil při pondělních oslavách titulu fanouškům.



Poté ale připustil i možnost, že už se na prvoligový trávník nikdy nepodívá.

Během bujarých oslav Šmicer fanouškům přes mikrofon slíbil, že se ještě pokusí o návrat, v rozhovoru pro ČTK byl ale vzápětí výrazně opatrnější. "Kdybych si mohl ještě jednu sezonu střihnout, nezlobil bych se, ale uvidíme, jestli to koleno dovolí," řekl dobře naložený vicemistr Evropy z roku 1996.

Vladimír Šmice a dřina v posilovně.
Vladimír Šmice a dřina v posilovně.


Zatím chodí stále jen o berlích a v otázce pokračování kariéry je hodně opatrný. "V létě zkusím znovu naskočit do tréninku a uvidíme, jak to půjde. Když to nebude ono, nebudu to pokoušet a nechám ten zlatý hattrick už jen na ostatních," uvedl Šmicer.

Koleno si poranil v zimě a do jarních odvet vůbec nezasáhl. "Ale jsem rád, že jsem u toho (titulu) mohl s klukama být. I kdyby to byl konec kariéry, byl krásný," řekl vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem z roku 2005.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud