2. září 2009 • 18:55

Potrestejte Belaida, žádá Slovácko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení 1. FC Slovácko podalo disciplinární komisi fotbalového svazu podnět kvůli faulu slávisty Tijaniho Belaida na Víta Valentu v pondělní dohrávce šestého kola první ligy.



Tuniský reprezentant způsobil podle moravského klubu Valentovi otřes mozku, když ho ve 46. minutě udeřil loktem do obličeje. Rozhodčí Belaidův zákrok v utkání nijak nepotrestal.

"1. FC Slovácko podává podnět k disciplinární komisi v souvislosti s hrubým porušením pravidel (úder loktu do obličeje) Tijanim Belaidem, jehož důsledkem je vážné zranění hlavy (otřes mozku) Víta Valenty," uvedli dnes zástupci třináctého týmu ligové tabulky na klubovém webu.

Slovácko se Slavií prohrálo 0:3, když citelně postrádalo nejlepšího ligového střelce Petra Švancaru. Ten byl potrestán zastavením činnosti za to, že v předcházejícím kole v duelu s Bohemians Praha zranil loktem obránce Jakuba Heidenreicha. Švancarův prohřešek bude řešit disciplinární komise ve čtvrtek.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud