30. dubna 2010 • 14:47

VIDEO: Balotelliho dojali fanoušci. Brečel

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byl doják! Nenáviděný útočník Mauro Balotelli se před fanoušky Interu Milán rozbrečel a začal se omlouvat za své nedávné prohřešky. Tifosi ho okamžitě vzali zpátky mezi „své“.



Fanoušci Interu nenáviděli Balotelliho, protože po prvním semifinálovém utkání Ligy mistrů s Barcelonou (3:1) odhodil na zem dres a zuřivě ho nakopl. Navíc nevybíravými gesty dal najevo, co si o hučení a pískání příznivců myslí.

Po několika dnech se sice omluvil, ale nemohl tušit, jestli to zabralo. Každopádně kouč José Mourinho ho neodepsal a posadil ho na lavičku náhradníků v odvetě na Nou Campu, odkud Balotelli utkání emotivně prožíval.

VIDEO: Balotelli po příletu do Milána

Mario Balotelli byl z přivítání fanoušků Interu pořádně dojatý.
Video se připravuje ...

„Bylo to neuvěřitelné. Neměl jsem slov,“ řekl po postupu do finále. „Bylo to poprvé, co jsem po fotbalovém zápase brečel. Byl jsem šťastný a dojatý zároveň.“

Na letišti v Miláně přivítalo Nerazzurri přes pět tisíc fanoušků, mezi nimiž se objevili jedinci, kteří se do Balotelliho razantně opřeli. Většina lidí se však hráče zastala, což vysokého forvarda dojalo.

Dlouho měl hlavu sklopenou, aby jeho slzy nikdo neviděl. A poté omluvu zopakoval. „Znovu se fanouškům omlouvám. Všem, kterých se mé chování dotklo. Vždycky mi přitom pomáhali a podporovali mě, takže by měli vědět, že držím s nimi,“ dodal Balotelli.

Screen ze střely Balotelliho.
Screen ze střely Balotelliho.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud