18. ledna 2011 • 14:41

Hotovo! Kweuke definitivně přestoupil do Sparty

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kamerunský fotbalista Leonard Kweuke přestoupil definitivně z Dunajské Stredy do Sparty Praha, jeho krajan Martin Abena začíná v týmu hostovat.



První spekulace o permanentním přestupu Kweukeho se objevily už před pár dny, ale teprve až v úterý se Sparta definitivně dohodla s Dunajskou Stredou.

"Na Letné podepsal smlouvu na 3,5 roku, tedy do června 2014. Obě strany se dohodly, že přestupovou částku nezveřejní," stojí v tiskové zprávě.

Třiadvacetiletý Kweuke přišel na hostování v létě a přestože měl v počátku problémy s doháněním fyzické kondice z předchozího působiště v Chotěbuzi, v průběhu podzimu se vypracoval mezi hlavní sparťanské opory.

V posledních pěti ligových kolech se vždy zapsal mezi střelce, jednou se trefil i v Evropské lize a brzy se stal oblíbencem letenských příznivců.

Stejný osud může potkat i defenzivního záložníka Martina Abenu, který byl v letenském klubu na testech od začátku zimní přípravy a teď se dohodl na ročním hostování s opcí. Abenovým mateřským klubem je rovněž Dunajská Streda.

Vítězný africký taneček. Kweuke s Bonym rozhodli utkání v Lausanne, díky kterému se Sparta výrazně přiblížila k postupu do jarních bojů v Evropské lize.
Vítězný africký taneček. Kweuke s Bonym rozhodli utkání v Lausanne, díky kterému se Sparta výrazně přiblížila k postupu do jarních bojů v Evropské lize.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud