22. září 2012 • 20:02

Damková, Berbr, Starka... Hele, kdo se přišel podívat na Řepku!

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řepka pořád táhne! Stárnoucí stoper Českých Budějovic se svým týmem sice bojuje o záchranu, do hlediště však stále dokáže přivést zajímavé diváky. Na jeho utkání v Příbrami se přijela podívat i šéfka komise rozhodčích Dagmar Damková. Zápas sledovala po boku Romana Berbra a šéfů příbramského fotbalového klubu Starky se Spěvákem.



Kvůli utkání Plzně se Spartou, které zfušoval její podřízený rozhodčí Matějek, byla v posledním týdnu šéfka komise rozhodčích Dagmar Damková pod palbou kritiky.

Českým fotbalem navíc otřásají první informace o rozsáhlé korupční aféře, ve které může být zapleten i její partner Roman Berbr. Oba proto jistě uvítali, že mohli vyrazit na výlet – na fotbal do Příbrami!

Sedmatřicetiletá Damková působila vedle svých společníků na balkonu budovy příbramského fotbalového klubu skutečně jako "růže mezi trny", jak ji před několika lety poeticky překřtil písničkář Nohavica.

Ani jeden z mužů, který s ní zápas Příbrami proti Českým Budějovicím sledoval, se totiž netěší nikterak valné pověsti.

Protřelý šíbr Berbr se z delegáta během let vypracoval v jednoho z nejvlivnějších zákulisních hráčů v českém fotbale.

Oproti dvojici Jaroslav Starka a Vlastimil Spěvák však i obávaný funkcionář působí jako nevinný hošík z církevní školy.

Oba muži byli v minulosti spojováni například s únosem a možnou vraždou Lamberta Krejčíře, otce uprchlého podnikatele Radovana. Kvůli tomuto podezření strávili takřka 3 měsíce ve vazbě, důkazy se ale policii obstarat nepodařilo.

Pro Spěváka to navíc nebyl první pobyt ve vězení, ještě před pádem komunismu strávil dlouhá léta za mřízemi kvůli trestu za majetkovou kriminalitu, který se mu ještě prodloužil poté, co zabil jednoho z bachařů.

Čtveřice nakonec viděla statečný boj domácího týmu, jenž díky trefě Trappa z 12. minuty dlouho sahal po třech bodech. O výhru však Příbram v závěru zápasu připravil sám nejslavnější hráč na trávníku Řepka, který hlavou srovnal na konečných 1:1.

Exslávista a exsparťan. Petr Trapp s Tomášem Řepkou a jejich výměna názorů
Exslávista a exsparťan. Petr Trapp s Tomášem Řepkou a jejich výměna názorů

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud