25. února 2013 • 13:45

Baroš, Fenin, Kováč a spol. jsou zpět: Který si počínal nejlépe?

Autor: iSport.cz, pj, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Po letech se vrátili do české ligy, kterou už jen svoji přítomností zatraktivnili. Kdo si z hvězdných fotbalistů počínal v prvním jarním kole nejlépe? Slávista Gecov a sparťan Bednář se uvedli gólem. Brance dopomohl i mladoboleslavský Jarolím. A třeba obrana Liberce pod vedením Kováče udržela nulu.



Milan Baroš, Baník Ostrava Známka Sportu: nehodnocen
Pětadvacet minut, které v sobotu v dresu Baníku odehrál, je nesporně nejvýznamnějším časovým úsekem celého 17. ligového kola. Přestože se v jejich průběhu exreprezentační útočník dotknul míče jen několikrát, do šance se nedostal, a tím pádem nic nezměnil na tom, že Baník s Českými Budějovicemi jen remizoval 0:0.
Milan Baroš se jde rozcvičovat během prvního poločasu proti Budějovicím, už tenhle moment spustil v hledišti bouřiFoto Jaroslav Legner (Sport)
Radoslav Kováč, Slovan Liberec Známka Sportu: 6
V české lize prožil obnovenou premiéru po osmi letech. Postavil se do stoperské dvojice vedle Keliče a svůj úkol zvládl. Liberec v severočeském derby s Jabloncem udržel čisté konto a rivala dostal na lopatky po brance Jiřího Štajnera.
Radoslav KováčFoto ČTK
Marcel Gecov, Slavia Praha Známka Sportu: 5
Trefil se hned v osmé minutě a poslal Slavii na hřišti Olomouce do vedení. Podíl na brance má ale i olomoucký brankář Zdeněk Zlámal, jenž měl skákavou ránu zkrotit. Poté Gecov odehrál průměrný zápas, ve kterém slávisté nakonec padli 1:2.
Martin Fenin, Slavia Praha Známka Sportu: 5
Na hřišti pobyl celých devadesát minut. Výkon hráče, který se dostal do jedné šance, ale komentoval kouč Slavie Petr Rada opatrně. "Bylo to první utkání, takže je asi předčasné ho hodnotit, ale myslím, že odehrál kvalitní zápas. Ukázal, že v sobě ten potenciál má a že pokud na sobě bude dál pracovat, půjde výkonnostně nahoru."
Marcel Gecov a Martin FeninFoto ČTK
David Jarolím, Mladá Boleslav Známka Sportu: 6
Nastoupil v základní sestavě a výrazně se podílel na jediné brance utkání, díky níž Mladá Boleslav porazila Příbram 1:0. V 72. minutě rozehrál rohový kop, který si Hájovský srazil do vlastní branky. Po zápase se bývalý kapitán německého klubu Hamburger SV dočkal vřelých slov  od trenéra Ladislava Mináře. "V rozhodujících momentech byl na správném místě," pochvaloval si.
David JarolímFoto Jaroslav Legner SPORT
Roman Bednář, Sparta Praha Známka Sportu: nehodnocen
Byl to raketový start. Bednář přišel na hřiště deset minut před koncem a během dvaceti sekund skóroval. Chybujícím obráncům Slovácka unikl od poloviny hřiště a zabijácky zakončil. U trenéra Vítězslava Lavičky si nahlas řekl o další šanci.
Roman BednářFoto ČTK
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud