23. října 2013 • 13:08

Vízek se opřel do Plzně: Jsou namachrovaný, začal jim růst nos nahoru

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klopýtání fotbalistů Viktorie Plzeň zaznamenal i vyhlášený fotbalový pozorovatel Ladislav Vízek. Plzeň po víkendové remíze se Slavií 1:1 ztratila další body ve stíhacím závodě se Spartou, vše navíc podtrhl v závěru zápasu Pavel Horváth, když neproměnil penaltu. "Tu penaltu odfláknul, Plzeň to může hodně mrzet," míní Vízek v komentáři pro deník Sport.



V posledních pěti ligových zápasech Plzeň dokázala zvítězit jen nad Olomoucí a v Jihlavě, ze zbývajících utkání pokaždé brala jen bod. Naposledy po sobotní remíze 1:1 se Slavií.

"Vrba mi potom udělal radost, že se nebál svoje hráče zchladit," okomentoval ve středečním vydání deníku Sport vystoupení kouče Viktorie držitel olympijského zlata z roku 1980.

"A že přiznal to, co všichni vidíme," řekl Vízek. "Že některým Plzeňákům začal růst nos nahoru, že jsou namachrovaný. Tenhle problém měla Viktorka už loni, jenže to zakryly dobré výsledky."

Ty však v současné sezoně nejsou tak dobré. Bilanci nevylepší ani pohárová tažení, ve skupině Ligy mistrů a Poháru České pošty odehrála Viktoria tři zápasy, ale úspěšně zvládla jen ten z domácí soutěže proti Kladnu. Manchester City a CSKA Moskva byly nad plzeňské síly.

Vízka po klopýtnutí se Slavií naštvala i Horváthova penalta. "Nesnáším, když hráč kope desítku z kroku, bez pořádnýho rozběhu. U nás v Chabrech by za tuhle minelu dostal Pavlík záhlavec a šel by trénovat, jak se má pentle kopat," prohlásil legendární hráč Dukly.

"Je to chytrej, mazanej fotbalista s báječnou technikou, ale tohle prostě odfláknul. A Plzeň to může hodně mrzet," dodal Vízek. Stejně tak může podle něj celý plzeňský tým mrzet přístup některých hráčů.

"Klub má slušný kádr, na naše poměry samozřejmě nadprůměrný, a Vrba může se sestavou míchat, jenže musí zase svoje ovečky donutit jezdit po zadku. Ne aby myslely na to, jak přetrpí domácí ligu a zase si čutnou Champions League proti hvězdám," nešetřil kritikou bývalý internacionál.

"Až mě mrazí při představě, co všechno by se mohlo večer stát na Bayernu," uzavřel Vízek.

Fotbalisté Plzně si v úterý vyzkoušeli trávník mnichovského stadionu. Už ve středu na něj vyběhnou k zápasu Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov
Fotbalisté Plzně si v úterý vyzkoušeli trávník mnichovského stadionu. Už ve středu na něj vyběhnou k zápasu Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud