23. října 2013 • 10:35

SROVNÁNÍ Bayernu a Viktorie: Za jednoho Ribéryho koupíte tři Plzně!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

BAYERN - PLZEŇ ONLINE 20.45 | Viktorka je ve skupině D Ligy mistrů jen chudou příbuznou. Zastíní ji fotbaloví giganti Bayern Mnichov a Manchester City, závidět může i CSKA Moskva. Právě s prvně jmenovaným týmem čeká svěřence kouče Pavla Vrby dnešní utkání – jak se s bundesligovými bohy může český mistr měřit?



Nejdražší hráč očekávané základní sestavy Viktorie Plzeň pro večerní zápas na Bayernu? František Rajtoral, oceněný serverem Transfermarkt.de na sedmapadesát milionů korun.

Fotbalista se stejným titulem v týmu soupeře? Mladý supertalent Mario Götze, jehož cena přesahuje miliardu korun. Cenovku s cifrou jen o pár milionů menší má pak další hvězda Franck Ribéry, trojici mnichovských "miliardářů" uzavírá srdce a motor týmu Bastian Schweinsteiger.

Srovnání Bayernu a Plzně. Mnichovská jedenáctka vyjde dvacetkrát dráž než tým Viktorie. Pro zvětšení klikněteFoto Sport

Za jednoho z trojice tahounů Bayernu by rozmařil boháč zaplatil třikrát víc než za celou viktoránskou jedenáctku. A ještě by mu zbylo. Zato při nákupu v Německu by musel otevřít pořádně nabitá konta, vždyť předpokládaná sestava Bayernu pro večerní zápas stojí úctyhodných 6,9 miliardy korun.

Cena kádru není jediným faktorem, ve kterém Bayern plzeňského soupeře válcuje. Pavel Horváth a spol. se večer utkají se soupeřem, který ve 34 ligových zápasech nenašel přemožitele, a vedle výkladní skříně s úžasnými 59 trofejemi působí pětice plzeňských pohárů velice chudě.

Viktoria Plzeň se s Bayernem může jen těžko měřit. Přesto se pokusí německý tým v Lize mistrů zaskočit. Pro zvětšení klikněteFoto Sport

Výsledek večerního utkání skupiny D se tak zdá předem daný. "Ale ve fotbale se občas dějí i zázraky," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci kouč Pavel Vrba. Při pohledu na srovnání obou týmů je jasné, že právě zázrak bude potřeba...

V Bayernu nejvíc přihrává Ribéry, za Plzeň zase Horváth. Kdo z nich se bude radovat po večerním zápase?
V Bayernu nejvíc přihrává Ribéry, za Plzeň zase Horváth. Kdo z nich se bude radovat po večerním zápase?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud