11. listopadu 2013 • 22:35

Hříšník Jablonský je zpět. Penalta být asi měla, uznal po remíze s Libercem

Autor: kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdálo se, že se na hřišti hned tak neobjeví, nucená pauza obránce Teplic Davida Jablonského, který je obviněný v sázkařské aféře, však nakonec trvala jen šest týdnů. „Cítil jsem se dobře. Užívám si teď každou minutu,“ říkal Jablonský po svém návratu do sestavy v zápase s Libercem (1:1).



Dvaadvacetiletého hráče pustilo na hřiště rozhodnutí odvolací a revizní komise, která v týdnu zrušila zastavení činnosti všech obviněných. „Připravoval jsem se s týmem, byl jsem pořád s kluky, takže jsem byl stoprocentně připravený,“ nelámal si s pauzou hlavu Jablonský.

MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 11. • 18:00
FK Teplice
FK Teplice
1:1
ONLINE
11. listopadu
18:00
FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec
Góly

Domácí: 45. Salami

Hosté: 87. Pimpara

Sestavy

Domácí: Slavík – Jablonský, Matula (C), Klein, Krob – Nivaldo, Ljevakovič, Vachoušek (74. Jindráček), Litsingi, Táborský – Salami.

Hosté: Kovář – Kelič, Kušnír, Kováč (C), Fleišman – Pavelka, Kalitvincev (81. Frýdek), Rybalka, Šural, Sackey (87. Pimpara) – Rabušic (63. Delarge).

Náhradníci

Domácí: Lukáč, Krátký, Hošek, Jindráček

Hosté: Delarge, Coufal, Frýdek, Pimpara, Hušek

Karty

Hosté: Kušnír, Fleišman

Rozhodčí

Ardeleánu – Filípek, Kotík

Stadion

Na Stínadlech, Teplice

Návštěva

6 820 diváků

To teplický kouč Zdeněk Ščasný měl dilema. „Jasno jsem neměl, Hošek na jeho postu odehrál kvalitní zápasy, ale nakonec jsem se pro Davida rozhodl kvůli jeho rychlosti, protože jsem věděl, že Liberec má hodně rychlé hráče,“ vysvětloval Ščasný.

Jablonský odehrál slušný zápas, přitom se však nešťastně přimotal do dvou klíčových momentů. Při vyrovnávací brance Liberce se srazil s vlastním spoluhráčem, v 17. minutě zase zahrál rukou ve vápně. Sudí však penaltu chybně neodpískal. „Šural střílel, já proti němu šel do skluzu a trefil mi ruku. Ruka to byla. Asi to měla být penalta,“ uznal i sám Jablonský.

Teplice se dostaly na konci prvního poločasu do vedení, po vyrovnání libereckého Pimpary ze závěru zápasu se však musely spokojit pouze s bodem
Teplice se dostaly na konci prvního poločasu do vedení, po vyrovnání libereckého Pimpary ze závěru zápasu se však musely spokojit pouze s bodem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud