Karel Häring
6. června 2014 • 18:14

Šaman z Ghany hrozí magií Ronaldovi: Do MS se neuzdravíš!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo se nestihne uzdravit a do šampionátu v Brazílii nezasáhne. Kdo to tvrdí? Nana Kwaku Bonsam. Kdo je to? Ghanský šaman, který prý stojí za současnými zdravotními problémy hvězdného Portugalce.



Už v únoru prorokoval, že superstar Realu Madrid připraví o účast na mistrovství světa a teď se ghanský šaman Nana Kwaku Bonsam připomněl, že za Ronaldovými aktuálními zdravotními potížemi stojí prý on. „Vím, jaké má zranění. Pracuju na něm,“ otiskl britský list The Guardian jeho výroky pro jednu z lokálních stanic – Angel FM.

„Mluvím vážně. Minulý týden jsem se procházel a hledal čtyři psy. Když jsem je našel, použil je k vytvoření speciálního kouzla nazvané Kahwiri Kapam,“ vyprávěl starý čaroděj, který je prý ve své zemi velmi známou postavou.

Jeho motivace je jasná, Portugalsko se utká ve skupině s Ghanou. „Tu nejlepší věc, kterou mohou udělat, je, že ho vyřadím ze hry,“ uvedl s tím, že Ronaldo nemá šanci na uzdravení, protože žádný doktor na to nenajde lék. „Nemůžou zjistit, co způsobuje ty problémy, jelikož je to spirituálního charakteru. Dnes je to jeho koleno, zítra stehno a další den opět něco jiného,“ nechal se slyšet Bonsam.

Portugalský kapitán Cristiano Ronaldo je stále zraněný. Stihne šampionát v Brazílii?
Portugalský kapitán Cristiano Ronaldo je stále zraněný. Stihne šampionát v Brazílii?

Ronaldo se potýkal s problémy už v závěru ligové sezony, ale finále Champions League, v němž Real zvítězil, nakonec stihl. Komplikace však provázejí jeho přípravy na mistrovství světa, zatím se připravuje individuálně a do nočního přípravného zápasu s Mexikem nezasáhne.

Jednu z hlavních hvězd nadcházejícího mistrovství trápí problémy se stehnem a také zánět šlachy poblíž čéšky levého kolene. Portugalci vstoupí do turnaje 16. června úvodním duelem skupiny G s Německem, o pět dní později nastoupí proti USA a základní skupinu zakončí 26. června střetnutím s Ghanou.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud