Jakub Dvořák
17. června 2014 • 23:34

Stříkal jako maniak! Sudí udělal před míčem bílý bochánek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní MS ve fotbale je plné převratných novinek. Brankoviště hlídá technologie GoalControl a pro větší přesnost rozhodčí také používají speciální bílý sprej pro označování vzdálenosti při standardních situacích, který po chvilce z trávníku zmizí. Při úterním utkání Belgie s Alžírskem (2:1) mexický rozhodčí Marco Rodríguez s bílou pěnou vůbec nešetřil a značení až přehnal.



Hlavní arbitr před Kevinem de Bruynem z Belgie v prvním poločase vystříkal pomalu celou plechovku, před míčem se objevilo něco jako sněhová koule.

Samotného hráče tím uvedl do rozpaků, protože jak se na první pohled zdálo, míč usazený v pěnovém bochánku by mohl ovlivnit, jak dopadl přímý kop. Nakonec však Belgičan míč odehrál celou situaci bez problémů. 

Do tohoto okamžiku si sudí s bílou pěnou vždy rozuměli. Někteří dokonce vyšvihli i přesné přímky podél stojících zdí. Jiní rozhodčí zas tak přesní nebyli, ale půlku plechovky jako v tomto utkání nikdo ještě nevystříkal. Nebylo by se čemu divit, kdyby si mexický arbitr musel o poločasové přestávce shánět náhradní náplň.

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

Rozhodčí při zápase Belgie a Alžírska rozhodně sprejem nešetřil.
Rozhodčí při zápase Belgie a Alžírska rozhodně sprejem nešetřil.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud