3. června 2008 • 14:34

Cannavara čeká operace ve Vídni

Autor:
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán italské fotbalové reprezentace Fabio Cannavaro se rozhodl podstoupit operaci přetrhaných vazů v kotníku ve Vídni.



Kapitán italské fotbalové reprezentace Fabio Cannavaro se rozhodl podstoupit operaci přetrhaných vazů v kotníku ve Vídni, protože chce být při mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku co nejblíže týmu. Držitele Zlatého míče z roku 2006 vyřadilo zranění, které si přivodil při pondělním tréninku.

"Hodně týmu věřím. Máme dost zkušených hráčů a jsem přesvědčený, že na turnaji dopadneme dobře," řekl dnes novinářům dobře naladěný Cannavaro, když dorazil na tiskovou konferenci o berlích. "To je hlavní důvod, proč tady chci zůstat a povzbuzovat spoluhráče," dodal.

Podle lékaře italské reprezentace se obránce Realu Madrid podrobí operaci ve středu dopoledne. "Lékař Realu už je na cestě a bude při zákroku asistovat," prohlásil Andrea Ferretti a dodal, že čtyřiatřicetiletý obránce bude mimo hru několik měsíců.

Cannavaro se zranil při prvním tréninku Itálie po pondělním příletu do dějiště šampionátu, když se v Badenu nedaleko Vídně srazil se spoluhráčem Giorgiem Chiellinim.

Trenér Roberto Donadoni jako náhradu za beka "Bílého baletu" povolal obránce Fiorentiny Alessandra Gamberiniho. Kapitánskou pásku podle všeho převezme brankář Gianluigi Buffon.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud