9. července 2008 • 09:41

Varianta č. 4 – a Daum to není

Autor: dl
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už vás nudí tři „Košťálovi“ kandidáti? Nezaujal vás ani „Kubíčkův“ Brückner? Pak tu máme ještě třetího místopředsedu Jaroslava Vacka.

 



Vacek má podle svých slov v rukávu tajuplného trenéra číslo 4. Ze zahraničí. „A Daum to není,“ směje se.

„Dá se to popsat tak, že kdyby se 17. července nepodařila volba ze stávající trojice Chovanec, Rada, Toppmöller, byla by tu ještě potenciální možnost angažovat jednoho zahraničního odborníka. Ale musela by k tomu být vůle,“ říká Jaroslav Vacek, který však totožnost „svého“ cizince nechce prozradit ani za nic. „Já jsem s ním nemluvil, ale když vám to říkám já, tak to můžete brát jako seriózní informaci.“

S dalším místopředsedou Jiřím Kubíčkem Vacek o svém tajuplném kouči nehovořil, ale na Moravu se leccos doneslo. „Slyšel jsem, že to má být kouč žijící v Německu, kterému by Petr Rada dělal asistenta a tlumočníka. A zaslechl jsem jména Christoph Daum a Aleksandar Ristič,“ říká Kubíček.

Se sarajevským rodákem Rističem se Rada zná z Düsseldorfu, Daum měl před několika lety převzít německou reprezentaci, ale renomé mu pokazila kokainová aféra. Vackova reakce? „Ne, Daum, ani Ristič to nejsou.“

Na jednom internetovém serveru se včera objevila i možnost, že Kubíček ještě pojede přemlouvat Zdeňka Zemana. „Ne, to byl jen hec. Olomouc totiž 17. července, pár hodin po té volbě, hraje přátelák s CZ Bělehrad, který teď Zeman trénuje,“ vysvětluje Kubíček.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud