2. října 2008 • 13:32

Krajčík se Šventem ve slovenské nominaci

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva fotbalisté z české nejvyšší soutěže jsou v dvaadvacetičlenné nominaci Slovenska na zápasy kvalifikace mistrovství světa. Další je náhradníkem.



Trenér Vladimír Weiss pro duely v San Marinu a proti Polsku povolal slávistické duo Matej Krajčík, Dušan Švento. Mezi náhradníky byl zařazen sparťanský brankář Matúš Kozáčik.

Se San Marinem se Slováci utkají 11. října v Serravalle, o čtyři dny později by pak měli přivítat Polsko na bratislavském Tehelném poli. Polákům však FIFA pohrozila, že pokud do pondělí 6. října nevrátí do funkcí ministrem sportu odvolané vedení svazu, může jim nadcházející zápasy se Slovenskem i Českou republikou kontumovat.

Nominace:
Brankáři:
Senecký (Ankaraspor), Mucha (Legia Varšava),
obránci: Škrtel (Liverpool), Ďurica (Saturn MO), Pekarík (Žilina), Petráš (Terst), M. Čech (West Bromwich), Krajčík (Slavia), Kratochvíl (Denizlispor),
záložníci: Karhan (Mohuč), Sapara (Rosenborg Trondheim), Hamšík (Neapol), Šesták (Bochum), Švento (Slavia), Štrba (Žilina), Kozák (Artmedia Petržalka), Borbély (Temešvár),
útočníci: Hološko (Besiktas), Mintál (Norimberk), Vittek (Lille), Jakubko (FK Chimki), Masaryk (Slovan Bratislava).


Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud