7. října 2008 • 14:40

Český nároďák je téměř kompletní

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až na Václava Svěrkoše se sešla česká fotbalová reprezentace dnes v dejvickém hotelu Praha, aby zahájila přípravu na dva kvalifikační zápasy proti Polsku a Slovinsku.



Svěrkoš se podle informací z mužstva zdržel cestou do Prahy, dorazit má během odpoledne.

Trenér Petr Rada přivítal hodinu po poledni všech jednadvacet povolaných fotbalistů, kteří se budou připravovat pod jeho vedením v Praze až do pátečního odletu do Polska.

"Dvacet hráčů už nyní odpočívá po společném obědě, chybí zatím jen Vašek Svěrkoš, který se zdržel na cestě. Ale také on už by měl být přítomen na odpoledním tréninku," uvedl pro ČTK mluvčí výpravy Lukáš Tuček.

Národní tým čekají počínaje dnešním odpolednem každodenní tréninky na pražském Strahově, v pátek už absolvují první přípravu na stadionu v Chorzówě. Po sobotním nočním návratu budou trénovat v Praze už pouze dvakrát, v pondělí 13. října se přesunou do Teplic, kde budou hrát o dva dny později proti Slovinsku.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud