22. listopadu 2009 • 22:48

Evra: Sklapněte! Henry si zaslouží sochu

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

K obraně slavného útočníka Henryho, který svou rukou zařídil Francii postup na MS, se přidal další z jeho krajanů. Reprezentační obránce Patrice Evra teď vzkazuje všem kritikům: "Už dost!"



Fotbal na Facebooku

Osmadvacetiletému hráči Manchesteru United se nelíbí hlavně to, jak se do kapitána národního týmu pustil domácí tisk: "Že ho chtějí zničit média všech ostatních zemí, to nějak pochopím. Ale aby se přidali i Francouzi? To není normální a musí to skončit," vyzval novináře. "Dostal nás na mistrovství světa, měli bychom mu spíš postavit sochu," dodal rozmrzelý Evra.

Kauza "Ruka, která zničila Irsko" - dále čtěte:
Francie slaví neprávem, Irové chtějí nový zápas >>>
Zoufalý Henry: Jsem pro opakování zápasu >>>
Henryho ruka má hodnotu 30 miliard korun! >>>
Beckham brání Henryho: Ruku by také nepřiznal >>>

Keane vzkazuje: Nebrečte! Můžete si za to sami... >>>

Sám by prý Henrymu zazlíval, kdyby se k ruce rozhodčímu přiznal. "V tom případě bych mu řekl - Titi, zradil jsi nás. Navíc je jasné, co by pak následovalo. Všichni by mu zase vyčetli, že uškodil týmu a myslí jen na sebe. Je to prostě absurdní."

Postavme Henrymu sochu, vyzval Patrice Evra Postavme Henrymu sochu, vyzval Patrice EvraFoto Koláž deniksport.cz


Thierry Henry teď prý kvůli masivní kritice dokonce zvažuje konec v národním týmu. Evra ale věří, že jeho spoluhráč vše ustojí a v Jižní Africe nastoupí. "Za pár dní se snad lidé začnou věnovat něčemu jinému. Původně jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat ani já, teď budu zase poslouchat, jak jsem arogantní," řekl fotbalista se senegalskými kořeny britskému nedělníku News of the World.

Patrice Evra se v rozhovoru vrátil i k možnosti opakování zápasu. Byl by pro, má však jednu podmínku: "Můžeme to odehrát kdykoliv, ale jedině na Playstationu."



Na Henryho obranu v posledních dnech přispěchal například David Beckham nebo švýcarský tenista Roger Federer. Aféra silně zasáhla i politiku, irský premiér se chce celou kauzou zabývat při jednání Evropské unie, francouzský prezident Nicolas Sarkozy už dokonce před několika dny na ostrov poslal oficiální omluvu.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud