27. května 2010 • 08:46

Maradona: Po titulu poběžím nahý městem

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Argentiny Diego Maradona slíbil, že v případě triumfu svých svěřenců na blížícím se světovém šampionátu v JAR poběží centrem Buenos Aires zcela nahý. Uvedl to v rozhlasovém rozhovoru.



"Pokud vyhrajeme mistrovství, poběžím nahý kolem Obelisku," prohlásil Maradona s odkazem na obří monument na náměstí Republiky v centru Buenos Aires, postavený při příležitosti 400. výročí založení města.

243654:gallery:true:true

Maradona, který je známý svým výstředním chováním, dovedl Argentinu k titulu mistra světa jako hráč v roce 1986.

Nyní se o stejný kousek chce pokusit i jako trenér. Nejprve však musí postoupit ze skupiny, v níž se Argentina střetne s Nigérií, Řeckem a Jižní Koreou.

Argentina má za sebou přípravný zápas, ve kterém smetla 5:0 Kanadu. Maradona musel vysvětlovat, proč šetřil svou největší hvězdu Lionela Messiho.

Nejlepší fotbalista planety seděl jen na lavičce náhradníků. "Kdyby se mu něco v tomhle zápase stalo, tak byste mě nakopali a zřejmě víte kam," svérázně reagoval trenér argentinské reprezentace.

I tak má Maradona z čeho vybírat. Tevéz, Higuaín, Milito, Aguero, Palermo. Tak silnou útočnou letkou se nemůže pochlubit žádný tým na šampionátu.

A slavný kouč musí mít pořádně zamotanou hlavu z toho, koho z nich postavit do základní jedenáctky...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud