12. června 2010 • 23:24

Ironický Capello: Vše bylo dobré, až na výsledek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Anglie ve svém úvodním zápasu na světovém šampionátu překvapivě ztratili body po remíze 1:1 s USA. Jejich trenér Fabio Capello po utkání lakonicky konstatoval, že "vše bylo dobré, kromě výsledku".



Italský stratég však hru svého týmu ocenil a v následujících zápasech skupiny C proti Alžírsku a Slovinsku věří ve zlepšení.

"Měli jsme šance, ale snad budou i příště. Další zápas bude určitě lepší," optimisticky poznamenal třiašedesátiletý Capello.



Kouč USA Bob Bradley vyzdvihl především sílu svého celku v cestě za vyrovnáním, k němuž Američanům krátce před poločasem pomohla hrubka brankáře Greena.

"Za to, že jsme se vrátili do zápasu, může skvělá snaha celého týmu," řekl Bradley.V druhém poločase měla šance oba mužstva, ale i americký trenér naznačil spokojenost s dělbou bodů.

"V poločasové přestávce jsme si řekli, že máme šanci vyhrát, ale na konci jsme rádi za bod," doplnil Bradley, jemuž jako asistent pomáhá český internacionál Luboš Kubík.

Wayne Rooney lituje zmařené příležitosti.
Wayne Rooney lituje zmařené příležitosti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud