17. června 2010 • 18:42

Za chybu Demichelise prý mohou vuvuzely

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský kapitán Javier Mascherano se zastal svého spoluhráče Martína Demichelise, jehož hrubá chyba v závěru prvního poločasu dnešního utkání proti Koreji byla jedinou větší kaňkou na suverénním výkonu Jihoameričanů.



Obránce Bayernu Mnichov, jenž při výhře 4:1 zavinil jediný gól soupeře, prý kvůli hluku vuvuzel neslyšel varovné pokřiky spoluhráčů.

Demichelis v nastavení prvního poločasu příliš bohorovně přebíral na hranici pokutového území přihrávku, o míč ho obral I Čong-jong a gólem "do šatny" snížil na 1:2.

VIDEO: Hruba chyba Demichelise zdramatizovala zápas mezi Argentinou a Jižní Koreou.

Obrovská hrubka Martina de Michelise
Video se připravuje ...


"Kvůli tomu hluku na stadionu je těžké rozumět vlastním spoluhráčům. Pokud s tím FIFA něco neudělá, budou se také věci stávat stále," vysvětloval Mascherano zaváhání svého spoluhráče.



"Nebyla to jeho chyba. Micho nemohl slyšet naše varovné výkřiky," dodal záložník Liverpoolu.Na urostlého obránce se za jeho minelu, jež mohla zdramatizovat zápas, nezlobil ani trenér Diego Maradona."Udělal chybu, ale to se může stát každému," uvedl legendární hráč.

Jinak ovšem viděl Demichelosovo zaváhání jeho bývalý dlouholetý spoluhráč z Bayernu Oliver Kahn, jenž na mistrovství světa působí v roli televizního spolukomentátora.

"To je pro něj naprosto typické, takové věci má Demichelis pořád. To je jeho problém," uvedl někdejší německý reprezentační brankář.

Argentinský kouč Diego Maradona s Walterem Samuelem
Argentinský kouč Diego Maradona s Walterem Samuelem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud