29. června 2011 • 10:40

Frank Rijkaard povede Saúdskou Arábii

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý nizozemský reprezentant a trenér Barcelony Frank Rijkaard povede reprezentaci Saúdské Arábie. Podle agentury AP by měl ve čtvrtek v Londýně podepsat tříletý kontrakt, díky němuž si vydělá 11 milionů dolarů (186 milionů korun).



Osmačtyřicetiletý Rijkaard naposledy působil s českým útočníkem Milanem Barošem v Galatasarayi, kde loni v říjnu po špatném vstupu do sezony skončil. Předtím vedl nizozemskou reprezentaci, Spartu Rotterdam a Barcelonu, s níž během pěti let získal dva španělské tituly a triumf v Lize mistrů.

Saúdská Arábie, kterou před jedenácti lety trénoval Čech Milan Máčala, je bez kouče od propadáku na lednovém mistrovství Asie. Tamní funkcionáři se sice před třemi týdny dohodli na smlouvě s Brazilcem Ricardem Gomesem, kontrakt však za deset dnů zrušili, neboť se neshodli na termínu jeho nástupu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud