18. listopadu 2013 • 18:05

Vrbova cesta do nároďáku je volná. Jak by mohl vypadat jeho tým?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč Pavel Vrba končí ve Viktorii Plzeň a jeho další destinace se zdá být naprosto jasná: česká reprezentace. Na jakou jedenáctku by mohl úspěšný trenér vsadit? Přehnané změny by se nekonaly, ale pár by jich národní tým určitě doznal. Podívejte se, jak možnou Vrbovu reprezentační sestavu vidí deník Sport.



Už k 15. prosinci skončí Vrba na lavičce Viktorie a zřejmě brzy nato splní přání většiny fanoušků i Miroslava Pelty a převezme český národní tým. Co s ním provede?

Po zpackané kvalifikaci nabídl deník Sport v říjnu pohled na možnou vizi Vrbova týmu. Zcela nároďák překopat nebude i kvůli omezenému výběru možné, přesto by týmu mohl dát jinou tvář i styl – zřejmě ne nepodobný přístupu Viktorie Plzeň.

Sestava, jakou by mohl zvolit Pavel Vrba podle odhadů SportuFoto Sport

Vrba by se jistě nadále opíral o zkušené mazáky Petra Čecha s Tomášem Rosickým, prostor by ze starších hráčů zřejmě dostávali i Tomáš Sivok s Tomášem Hübschmanem.

Sestavu by naopak mohl okysličit plzeňským svěřenci Radimem Řezníkem, který na kraji obrany už delší dobu předvádí dobré výkony, a Václavem Procházkou.

V záložní řadě by Vrba určitě rád počítal s bývalým Viktoriánem Václavem Pilařem, pokud se vrátí do formy před zraněním. Větší prostor by zřejmě mohl dostat i Ladislav Krejčí, na pravém kraji zálohy by mohl sparťanské hvězdě Bořku Dočkalovi dělat konkurenci jablonecký Jan Kopic.

Kouč Pavel Vrba ve Viktorii Plzeň v prosinci skončí. Jeho další štace se zdá být jasná: česká reprezentace
Kouč Pavel Vrba ve Viktorii Plzeň v prosinci skončí. Jeho další štace se zdá být jasná: česká reprezentace

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud