3. října 2014 • 04:10

Ronaldo se vrátí na Old Trafford! V duelu hvězd se utká s Messim

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo se zanedlouho představí na stadionu Manchesteru United. Fanoušci „bílého baletu“ ale můžou zůstat v klidu. Jejich milovaná hvězda se zase rychle vrátí do Madridu. Na Old Trafford totiž odehraje pouze reprezentační duel. I tak ale půjde o unikátní podívanou! Ronaldově Portugalsku se postaví Argentina s Lionelem Messim.



Přátelský zápas Portugalska s Argentinou ještě čeká na definitivní potvrzení, podle posledních informací je ale vše dohodnuto. Obě země mimo zajímavého duelu, který bude dobrým testem jejich kvalit, totiž získají tučnou finanční odměnu.

Dá se očekávat, že na souboj Cristiana Ronalda s Lionelem Messim, i když na reprezentační úrovni, se fanoušci pohrnou. Příznivci United si pak určitě nenechají ujít příležitost vidět Portugalce na Old Trafford a připraví mu bouřlivé přivítání.

Ronaldo se na stadionu United objeví od svého odchodu v roce 2009 teprve podruhé. Poprvé se na osudové místo vrátil v předminulé sezoně, kdy gólem pomohl k postupu Realu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Po své trefě se ale neradoval, Manchester má stále v srdci.

Kromě Ronalda s Messim se fanoušci United mohou těšit také na dva hráče jejich domovského klubu. Oporami Argentiny jsou totiž nové posily týmu Louise van Gaala, obránce Marcos Rojo a záložník Ángel di María.

Událostí číslo jedna ale bude návrat Cristiana Ronalda okořeněný soubojem s věčným rivalem Messim.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud