8. září 2016 • 20:40

Černý a Schick nejsou sami. Jarolímovi se nabízejí další dva talenti

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbaloví talenti a momentálně reprezentanti české jednadvacítky, kteří by se brzy mohli prosadit i v prvním týmu vedeným Karlem JarolímemFotbaloví talenti a momentálně reprezentanti české jednadvacítky, kteří by se brzy mohli prosadit i v prvním týmu vedeným Karlem JarolímemFOTO: Koláž iSport.cz

    Áčko sice zásadně omladilo, přesto může omladit ještě víc a téměř jistě se to stane. Třeba už jen proto, že trenér reprezentace Karel Jarolím tvrdí, že mít střelce Patrika Schicka v jednadvacítce, je luxus. Deník Sport vybírá čtyři talenty z výběru Vítězslava Lavičky, kteří by se mohli posunout výš.

  • Patrik Schick 20 let, útočník

    Klub: Sampdoria Janov Bilance v sezoně: 1 zápas/0 gólů

    Český útočník Patrik Schick se představil jako nová posila italské Sampdorie JanovFoto Twitter

    Nejlepší střelec celé kvalifikace jednadvacítek. Navzdory vysoké postavě má výbornou techniku a rychlé nohy. V Sampdorii, kam v létě přestoupil, dostal šanci v prvním ligovém kole, ve druhém ne.

  • Václav Černý 18 let, záložník

    Klub: Ajax Amsterdam Bilance v sezoně: 1 zápas/0 gólů

    Václav ČernýFoto profimedia.cz

    Od šestnácti let je modelovaný pokrokovou akademií Ajaxu, výborný ve hře jeden na jednoho. Do áčka na začátku sezony ale úplně neprorazil, jak si plánoval, prosazuje se v druholigovém výběru.

  • Jakub Jankto 20 let, záložník

    Klub: Udinese Calcio Bilance v sezoně: 1 zápas/0 gólů

    Český ofenzivní záložník Jakub JanktoFoto Twitter

    Do Udine sice přišel už před dvěma lety, ale až nyní si ho klub ponechal pro sezonu v Serii A. Zatím dostal šanci v národním poháru, ve dvou ligových kolech byl jen na lavičce.

  • Stefan Simič 21 let, obránce

    Klub: Mouscron Peruwelz Bilance v sezoně: 5 zápasů/0 gólů

    Obránce Stefan SimičFoto Archiv Stefana Simiče

    Jeho domovský klub je od roku 2013 AC Milán. Zatím se ale vyhrává na hostováních, nejdřív ve Varese, teď v belgickém Mouscronu. V týmu se naplno prosadil, patří do základní sestavy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud