17. prosince 2014 • 12:32

Liverpool řeší brankářskou krizi: Chce Čecha na půlroční hostování

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpool řeší krizi mezi tyčemi: o víkendu posadil na lavičku Simona Mignoleta, a teď má políčeno na českého reprezentanta Petra Čecha! S londýnskou Chelsea se chce domluvit na půlročním hostování. Doufá, že klub ropného magnáta Romana Abramoviče nebude proti. Informaci zveřejnil britský list Daily Mirror.



Trenér Chelsea José Mourinho několikrát zopakoval, že chce Petra Čecha za každou cenu udržet ve svém týmu. Jak je tedy možné, že by najednou svolil k jeho odchodu?

Momentálně jedenáctý Liverpool již prakticky není přímým konkurentem Chelsea v boji o titul. Pokud by se mu ale podařilo vyřešit brankářskou krizi, mohl by obrat o body Manchester City, United i Arsenal. A tím na dálku pomoci "blues" k vytouženému titulu.

Takový scénář se zajisté poslouchá dobře. Takže by Chelsea nemusela zavrhnout myšlenku pustit Čecha na několikaměsíční hostování bez opce.

Liverpool hledá brankáře, protože jeho dosavadní jednička Simon Mignolet se potýká s tristní formou. Poslední zápas na Old Trafford už dokonce sledoval jen z lavičky náhradníků, přednost dostal dlouholetý náhradník Brad Jones.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud