14. dubna 2015 • 09:50

Vydra se blýskl parádním volejem. Nejhezčí gól kariéry, radoval se

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Reprezentační útočník Matěj Vydra pomohl fotbalistům Watfordu ve druhé anglické lize k výhře 2:0 nad Millwallem a svůj umístěný volej zařadil k nejhezčím gólům dosavadní kariéry. Dvaadvacetiletý fotbalista věří, že jeho tým zvládne závěrečná čtyři kola soutěže a vybojuje si přímý postup do Premier League.



Vydra se v sobotu na hřišti Millwallu blýskl ve 26. minutě vedoucí trefou, kterou považuje za jednu z nejpovedenějších. "Určitě ano. Anya posílal centr na vápno a hned jsem si říkal, že ten balón zkusím trefit z první. Nedal jsem to čistě nártem, ale míč mi po noze trochu sjel a dostal ještě faleš. Zapadl přesně k tyči. Hlavně mě těší, že jsme vyhráli," řekl český střelec pro web svého agenta Ondreje Chovance.

Ofenzivní hráč hostující z Udine má v tomto ročníku druhé anglické ligy na kontě 14 branek. "Když jsem tu byl v předminulé sezóně, dal jsem 20 gólů a další dva v play off. To už asi nezopakuju, ale do konce zbývají ještě čtyři zápasy a snad se na těch čtrnácti gólech nezaseknu. Čím víc jich dám, tím lepší pro mě," konstatoval Vydra.

Watford je mezi čtyřmi nejlepšími celky soutěže, z nichž pravděpodobně vzejdou dva postupující. Další čtyři týmy v pořadí si o Premier League zahrají v play off. Mezi vedoucím Bournemouthem a čtvrtým Middlesbrough je nyní v tabulce pouze dvoubodový rozdíl.

"Je škoda, že když letos máme tolik bodů, musí to být zrovna takhle našlapané. V minulých sezonách byly většinou dva týmy odskočené, teď to bude boj do posledního kola. Ztratit může každý, je to vyrovnané. Třeba Norwich teď měl kliku, dali vítězný gól v 93. minutě. Ale ještě hrají spolu s Middlesbrough, tak někdo z nich ztratí," upozornil Vydra.

Na papírově lehčí los v závěru prý vůbec nelze spoléhat. "Tady každý může porazit každého. Ve středu hrajeme na Nottinghamu, pak máme v sobotu doma Birmingham. Další sobotu Brighton venku a končíme doma s Sheffieldem Wednesday. Ale musíme jít krok za krokem a ke každému zápasu přistoupit na víc než sto procent," řekl odchovanec Jihlavy.

Doufá, že na druhý pokus se dočká s Watfordem kýženého postupu. "Myslím, že když tři z těch čtyř zápasů vyhrajeme, mělo by to stačit. Před dvěma lety nám to nevyšlo, o Premier League jsme přišli ve finále play off. Tak doufám, že se k nám štěstí letos přikloní a nebudeme jeden z těch smutných týmů," dodal Vydra, jehož spoluhráčem je i další Čech Daniel Pudil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud