24. srpna 2017 • 15:20

Zlatan se opět spojil s Ďáblem! Bude hrát za United i v další sezoně

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic potvrdil na Twitteru, že se dohodl s Manchesterem United na pokračování smlouvy. Ke zprávě připojil koláž, na které si potřásá rukou s ďáblem. Hrát by měl v anglickém klubu minimálně ještě jeden rok. Navíc oblékne nové číslo. Devítku, kterou nosí Romelu Lukaku, vymění za desítku.



"Jsem zpět, abych dokončil, co jsem začal," uvedl na klubovém webu Ibrahimovic, který se zotavuje po vážném zranění kolena. "Já i klub jsme měli od začátku jasno, že tady budu pokračovat. Už se těším, až si zase zahraju na Old Trafford, ale nesmím nic uspěchat. Ještě mě čeká dost práce, než se dostanu do potřebné kondice," dodal.

Návrat trojnásobného vítěze italské ligy a čtyřnásobného šampiona francouzské ligy nechce uspěchat ani trenér José Mourinho. "Mám velkou radost z toho, jak se Zlatan uzdravuje a že ho máme zase zpátky," prohlásil. "Po tom, co předvedl v minulé sezoně, si naši důvěru zaslouží. Musíme být však trpěliví a věřím, že ve druhé polovině sezony nám hodně pomůže," řekl.

Ibrahimovic přišel do Manchesteru před rokem a za United odehrál 46 zápasů a dal 28 gólů. Sezonu mu však v dubnu předčasně ukončilo zranění kolena a bývalý hráč Ajaxu, Juventusu, Interu Milán, AC Milán, Barcelony nebo Paris St. Germain přišel mimo jiné o vítězné finále Evropské ligy. V červnu ho vedení klubu zařadilo na listinu propuštěných hráčů, což rozvířilo spekulace o jeho budoucnosti.

Zlatan Ibrahimovic nastoupil za Manchester United naposledy ve čtvrtfinále Evropské ligy
Zlatan Ibrahimovic nastoupil za Manchester United naposledy ve čtvrtfinále Evropské ligy

SESTŘIH Premier League: Swansea - Manchester United 0:4. Další kanonádu řídil Lukaku s Pogbou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud