10. září 2017 • 11:40

Mourinho bez výhry, ale s incidentem: Běž do pr***e! křičel kouč Stoke

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé v této sezoně narazili. Fotbalisté Manchesteru United na půdě Stoke pouze remizovali 2:2 a trenér José Mourinho byl z výsledku značně podrážděný. Po zápase ani nepodal ruku kouči soupeře Marku Hughesovi. Podle informací britských médií údajně proto, že mu měl říct: „Jdi do pr…,“ poté, co Mourinho vkročil do Hughesova prostoru u laviček.



Připomínali mašinu, která je na startu sezony připravená ze všech nejlíp. Svěřenci Josého Mourinha neztratili v prvních třech zápasech ani bod a ani jednou neinkasovali. To už je ale minulost. V sobotu „Rudí ďáblové“ narazili na půdě nevyzpytatelného Stoke.

Trenér Mark Hughes se stal teprve druhým manažerem, který dokázal odejít ze čtyř po sobě jdoucích soubojů s Josém Mourinhem jako neporažený. Primát drží lodivod Evertonu Ronald Koeman s pěti duely.

Po zápase se však řešila jiná záležitost ohledně trenéra Stoke a Manchesteru - incident , po kterém se Portugalec rozhodl nepodat Hughesovi ruku. O co se jednalo? Během zápasu Mourinho narušil technickou zónu domácího trenéra a chtěl při standardní situaci udílet pokyny z místa, kde smí stát pouze domácí kouč.

SESTŘIH Premier League: Stoke - Manchester United 2:2. Ďáblové poprvé ztratili
Video se připravuje ...

Hughes do Mourinha strčil a měl mu vulgárním výrazem říct, aby šel „do pr***e“. Zároveň chtěl po sudím, aby ho za přestupek vykázal na tribunu. Mourinhova reakce byl klidná, po utkání však za domácím trenérem, jak je jindy na Ostrovech zvykem, nešel a nepotřásl mu rukou.

„K tomuhle se vůbec nebudu vyjadřovat. Vypadám jako hlavní viník, ale tak to není. Nehodlám řešit blbosti, na to jsem už příliš starý,“ odsekl Mourinho na dotaz k incidentu.

„Remíza 2:2 je pro něj zklamání, takže byl zřejmě naštvaný,“ reagoval Hughes. „Proč mi nepodal ruku? Odstrčení během zápasu v tom mohlo hrát roli, ale byl v prostoru, kde neměl co dělat,“ dodal trenér Stoke.

Incident mezi Josém Mourinhem a Markem Hughesem
Incident mezi Josém Mourinhem a Markem Hughesem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud