26. července 2008 • 11:49

Tevez bude nejdražším hráčem

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester United udělá z Carlose Téveze nejdražšího hráče v historii anglické ligy. Pracovitý forvard se výborně doplňuje s dalším útočníkem Reds Rooneym a pro tým je klíčový.



Úřadující mistr Premier League podle několika britských listů zaplatí 32 milionů liber (963 milionů korun), aby získal argentinského fotbalistu do svých služeb nastálo. Manchester by tím překonal dosavadní rekord Chelsea, která předloni koupila ukrajinského kanonýra Andreje Ševčenka z AC Milán za 30 milionů liber.

Tévez přišel na Old Trafford loni z West Hamu United po složitých jednáních, protože práva na čtyřiadvacetiletého fotbalistu vlastní společnost Media Sports Investment. Během svého hostování odehrál průbojný útočník 48 zápasů, v nichž nastřílel 19 branek a výrazně přispěl k triumfu v domácí soutěži i Lize mistrů.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud