3. prosince 2019 • 10:22

Balotelli může odejít z Brescie. Není zvyklý hrát o záchranu, říká klub

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Mario Balotelli může v zimě zadarmo odejít z Brescie. Prohlásil to šéf posledního celku italské ligy Massimo Cellino. Nabídku bývalému hráči Manchesteru City nebo Liverpoolu zdůvodnil tím, že devětadvacetiletý fotbalista není zvyklý bojovat o záchranu.



Brescia, kde působí i čeští hráči Aleš Matějů s Jaromírem Zmrhalem, je v Serii A se sedmi body poslední. Na příčky zajišťující udržení ztrácí pět bodů, ale má zápas k dobru. Vedení v pondělí po sérii šesti porážek za sebou odvolalo trenéra Fabia Grossa a místo něj přivedlo zpátky Eugenia Coriniho.

„Mario je smutný, protože nemůže hrát svoji hru,“ řekl Cellino v rozhovoru pro italskou televizi. „Boj o záchranu v italské lize vyžaduje od hráčů velké oběti a Mario si možná myslel, že to bude snazší. V lednu proto může odejít zadarmo, ale cestu, na kterou se vydá, si musí vybrat sám,“ dodal.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud