11. října 2008 • 17:51

Mourinho si chce nechat snížit plat

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Interu Milán José Mourinho se v Itálii opět postaral o rozruch. Portugalský kouč je prý připraven nechat si snížit rekordní plat 11 milionů eur ročně (asi 277 milionů korun).



Prostořeký trenér tak reagoval na kritiku, jež následovala po jeho nedávné slovní přestřelce s novináři, při které příjem prozradil.

"Jestli to někomu udělá dobře, nebo to někomu pomůže, klidně si nechám snížit plat," řekl Mourinho v rozhovoru pro italskou televizní stanici Canale 5.
Portugalský kouč si také postěžoval na nedostatek respektu italských novinářů.

"Asi si musím zvyknout, protože já se kvůli italskému fotbalu rozhodně nezměním," řekl pětačtyřicetiletý trenér. "Nevím, jak to u vás (v Itálii) chodí, ale například v Anglii je ten, kdo momentálně vyhrává, nebo něco vyhrál v minulosti, vítězem do konce života. Zřejmě budu muset udělat něco výjimečného, abych si zasloužil respekt," dodal Mourinho.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud