14. května 2010 • 16:12

AC Milán vymění trenéra. Leonardo končí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský trenér Leonardo po jediné sezoně u týmu opouští fotbalisty AC Milán. S vedením klubu, za který hraje český obránce Marek Jankulovski, se podle agentury Reuters dohodl na ukončení smlouvy.



Čtyřicetiletý Leonardo vedl milánský klub, za který v minulosti hrával a dělal v něm technického ředitele, od loňského května.

Tehdy bez nejmenších trenérských zkušeností nahradil dlouholetého kouče Carla Ancelottiho, který odešel do Chelsea.

V této sezoně Leonardův tým dlouho bojoval s Interem o první místo, šanci dostat se do čela tabulky ale pokaždé promarnil. Nakonec AC obsadí třetí příčku, jímž si zajistil účast v Lize mistrů.

O Leonardově odchodu z Milána se mluvilo prakticky celou sezonu. Sám kouč nedávno spekulace přiživil, když prohlásil, že nevychází s majitelem Silviem Berlusconim.

Posledním zápasem brazilského trenéra na lavičce Rossoneri bude nedělní duel závěrečného kola italské ligy s Juventusem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud